Smartphone en tablet reparaties in Sittard
Steenweg 80
6131 BH Sittard
+(31) 046 85 00 652
info@mobilerepairsolutions.nl
http://beeg.watch
https://maturetube.cc

Blog Post

Smartphone verzekering

Zoals vele van jullie al weten kosten de nieuwste smartphones al snel een paar honderd euro. Ook de reparaties van vele toestellen lopen al snel hoog in de kosten op. Er zijn op dit moment enorm veel aanbieders die verzekeringen afsluiten voor uw smartphone of tablet en dat slechts voor een paar euro per maand. Maar heeft u ook echt een verzekering nodig voor uw smartphone?

Veel mensen weten niet dat ze vaak al verzekerd zijn. Smartphones dragen we namelijk altijd met ons mee. Zowel binnen als buitenhuis waardoor deze vaak worden blootgesteld aan diverse risico’s. Over wat voor risico’s hebben we het hier? We gaan hieronder uit van de meest voorkomende risico’s.

– Kortsluiting:

Schade door te hoge spanning of kortsluiting treedt bijvoorbeeld op als door blikseminslag kortstondig een toename van de spanning in het elektriciteitsnet ontstaat en de smartphone tijdelijk voor het opladen verbonden is aan een stopcontact.

– Schade door vallen:

Je smartphone kan beschadigd raken als deze valt of hard in aanraking komt met een ander object. Bijvoorbeeld wanneer je display gebroken is, of als door een val een ander technisch defect optreedt.

– Schade door derden:

Een vriend of vriendin heeft jouw Smartphone gebruikt en heeft deze per ongeluk beschadigd, of werd door een onbekende persoon moedwillig beschadigd.

– Vloeistof schade:

Je smartphone komt in contact met een vloeistof, bijvoorbeeld door het morsen van een drankje of doordat je smartphone in een plas valt en het toestel daardoor nog maar in beperkte mate of helemaal niet werkt. Wij kunnen het toestel compleet voor u reinigen voor slechts 49,- euro waarop de kans bestaat dat uw toestel daarna weer gewoon werkt.

– Brand:

Je smartphone wordt beschadigd of vernield door brand.

– Diefstal:

Smartphones hebben altijd al een aantrekkingskracht uitgeoefend op dieven. Zorg daarom altijd dat je smartphone of tablet goed opgeborgen is om de kans op diefstal van je smartphone of tablet te beperken.


 

Waarom smartphone verzekeren

Maar waarom zou je een smartphone verzekering afsluiten en jezelf vast leggen aan een contract van minimaal een jaar of soms wel 2 jaar? Als er een kans bestaat dat uw inboedelverzekering waar u al voor betaald de schade ook vergoed. Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een inboedelverzekering. Woont u nog thuis? Geen probleem! Uw ouders hebben vast en zeker ook een inboedelverzekering. Vaak wordt de schade aan uw toestel vergoed door uw verzekering.

Inboedelverzekering

Hoe weet u nu of uw inboedelverzekering de schade aan uw smartphone of tablet dekt? Dit kunt u terugvinden binnen de samengestelde polis van uw verzekering. Mocht het nog steeds niet helemaal duidelijk zijn dan kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij.

Offerte smartphone en tablet reparatie

U kunt bij ons slechts tegen een aanbetaling van 10 % van het totaalbedrag een offerte verkrijgen. De reden dat wij 10 % als aanbetaling hanteren voor een offerte is omdat er tegenwoordig enorm veel gefraudeerd wordt. Om dit zoveel mogelijk uit te sluiten, hanteren wij een tarief van 10%. Laat u uw smartphone of tablet later bij ons repareren, dan worden deze kosten verrekend met de reparatie kosten van uw smartphone of tablet.

Heeft u verder nog vragen dan staan wij als reparatie center graag voor u klaar! U kunt ons bereiken door te bellen naar 046-8500652 of door te mailen naar info@mobilerepairsolutions.nl.


Bent u als assurantie kantoor of verzekeraar geïnteresseerd in een samenwerking neem dan contact met ons op en wij sturen u graag onze zakelijke brochure toe.

Comment (1)

  1. Suzanne 14 augustus 2020 at 01:12 Reply

    Wist er niet van dat smartphones ook worden verzekerd. Maar gelukkig dat die mogelijkheid bestaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts

Mobilerepairsolutions - Tips smartphone accu opladen
Tips voor het opladen van je accu/batterij

Tips voor het opladen van jouw accu/batterij Er gaan veel verschillende verhalen rond wat betreft