Smartphone en tablet reparaties in Sittard
Steenweg 80
6131 BH Sittard
+(31) 046 85 00 652
info@mobilerepairsolutions.nl
http://beeg.watch
https://maturetube.cc

Blog Post

Onderdelen kwaliteit smartphone & tablet reparaties

Onderdelen kwaliteit voor Smartphone & Tablet reparaties.

Wij willen u als smartphone gebruiker graag uitleggen waarom er in deze branche een groot verschil in prijsklasse is wat betreft het repareren van uw smartphone of tablet.

– Garantie:

Niet alle bedrijven werken met garantie hierdoor bieden ze reparaties goedkoper aan maar indien u problemen ondervindt na de reparatie dan kunt u geen aanspraak maken op kosteloos herstel. U bent dus uiteindelijk duurder uit!

– iPhone onderdelen:

Originele onderdelen van Apple zijn niet verkrijgbaar. Als het om Apple onderdelen gaat bestaat er OEM kwaliteit (Original Equipment Manufacturer ) A kwaliteit B kwaliteit.

Mobilerepairsolutions werkt alleen met OEM kwaliteit en A kwaliteit onderdelen hierdoor kunnen wij u als klant 6 maanden garantie geven. Uiteraard is hierdoor de prijs van de reparatie hoger dan als u de reparatie laat uitvoeren met B kwaliteit onderdelen door een ander bedrijf, vaak geven deze bedrijven geen garantie op hun reparatie!

– Samsung onderdelen:

Samsung onderdelen zijn kostbaar hierdoor zijn reparaties aan uw toestel vaak duurder als iPhone reparaties. Voornamelijk Touchscreen en LCD reparaties kunnen hoger uitvallen in de kosten. Bij De Galaxy en Note modellen van Samsung vervangen wij voor een Touchscreen (glas) reparatie ook het LCD eronder en soms zelfs het frame rond uw Smartphone deze modules krijgen wij origineel van Samsung geleverd. Hierdoor kunnen wij ook 6 maanden garantie verlenen. Er zijn bedrijven die enkel het Touchscreen (glas) van uw smartphone vervangen. Deze reparatie is aanzienlijk goedkoper als een full module echter kunt u binnen enkelen maanden problemen krijgen indien de reparatie niet goed uitgevoerd wordt. Denk hierbij aan loskomend glas, stof/vuil onder uw touchscreen enz. Tevens is het gebruikte onderdeel niet origineel van Samsung!

Kwaliteit, service en eerlijk advies

Uiteindelijk bent u als consument geheel vrij om te kiezen of u voor kwaliteit en duurzaamheid kiest of voor een goedkope oplossing gaat. Echter zien wij vaak dat mensen die voor een goedkope oplossing kiezen toch een ‘kat in de zak’ aankoop doen, waardoor u uiteindelijk alsnog duurder uit bent en het een hoop onnodige frustratie oplevert.

Wij van Mobilerepairsolutions vinden kwaliteit en service belangrijk. Wij denken met de klant mee en geven u eerlijk advies of uw toestel nog rendabel genoeg is voor een reparatie of dat deze beter niet gerepareerd kan worden omdat toestellen snel in prijs verminderen naar mate ze ouder worden. Wel zo eerlijk vinden wij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Related Posts

Mobilerepairsolutions Sittard
Wij zijn verhuisd

Wij zijn verhuisd! Onze nieuwe locatie is nu Steenweg 80 6131BH Sittard, tevens hebben wij